Băutură – elixir cu PĂTRUNJEL şi LĂMÂIE: stimulează arderea grăsimilor şi slăbeşte

Persoanele care au ţinut numeroase cure de slăbire constată că este din ce în ce mai dificil să scape de kilogramele în plus. Dincolo de considerentele estetice, excesul ponderal este o problemă mult mai complexă, atrăgând după sine creşterea riscului de îmbolnăvire.

Atunci când duc o luptă constantă împotriva kilogramelor în plus, cei care doresc să îşi menţină o greutate cât mai apropiată de normal au nevoie de cât mai mulţi aliaţi pentru a scăpa de depozitele de grăsime. Băutura cu lămâie şi pătrunjel poate fi de un real ajutor în acest caz. Băutură cu lămâie şi pătrunjel Băutura cu lămâie şi pătrunjel topeşte grăsimea din corp.

Elimină excesul de grăsime de pe burtă, stimulează organismul şi îl ajută să elimine excesul de lichide. Prin urmare, va preveni retenţia de apă. În schimb, acest proces va reduce balonarea abdominală. Ingrediente 60 g frunze de pătrunjel proaspăt 1 lămâie 1 pahar cu apă la temperatura camerei Mod de preparare Se taie lămâia în jumătăţi şi se stoarce sucul.

Se spală frunzele de pătrunjel şi se taie foarte mărunt, după care se introduc în vasul blenderului, cu puţină apă, suficientă cât să formeze o pastă. Se amestecă ingredientele într-un pahar şi se toarnă peste ele apă la temperatura camerei. Bautura cu lamaie si patrunjel accelereaza arderea grasimilor Administrare Se consumă această băutură dimineaţa, pe stomacul gol, timp de 6 zile.

După o pauză de 10 zile, cura se poate relua. Pătrunjelul combate acumularea de apă în ţesuturi Pătrunjelul ajută în procesul de slăbire prin faptul că accelerează procesul de ardere a grăsimilor şi combate senzaţia de foame. Pătrunjelul îmbunătăţeşte digestia şi datorită efectului lui diuretic, ajutând la detoxifierea organismului.

Lămâia accelerează arderea grăsimilor Adăugarea lămâii în băutură amplifică efectele benefice ale pătrunjelului. În plus, lămâia ajută la pierderea kilogramelor, prin accelerarea procesului de ardere a grăsimilor. Apa cu lămâie dă o mână de ajutor acidităţii gastrice prin creşterea nivelulului acestei acidităţi, dat fiind faptul că lămâia are astfel de proprietăţi.

Astfel, se îmbunătăţeşte procesul de digestie al alimentelor care urmează să fie consumate. Apa cu suc de lămâie ajută la absorbţia nutrienţilor, controlează nivelul de colesterol, previne constipaţia, conferă saţietate pe termen lung şi ajută la slăbit.

Sursa: https://topremediinaturiste.ro/bautura-elixir-cu-patrunjel-si-lamaie-stimuleaza-arderea-grasimilor-si-slabeste/