Câte persoane au voie să participe la nuntă, înmormântare sau la botez, după 15 mai. Mulți români vor fi dezamăgiți de numărul maxim permis

Autoritățile au transmis câte persoane au voie să participe la nuntă sau la botez, după 15 mai, în cadrul unui proiect lansat pentru dezbatere publică.

Advertisement

Câte persoane au voie să participe la nuntă sau la botez, după 15 mai

Mulți români vor să știe câte persoane au voie să participe la nuntă sau la botez, după 15 mai, iar răspunsul venit din partea autorităților va nemulțumi pe foarte mulți oameni.

Astfel, potrivit unui proiect lansat de MAI în debatere publică, referitor la starea de alertă, nunțile și botezurile vor fi permise în biserică, după 15 mai, însă maximum 16 persoane vor avea voie să participe la astfel de ceremonii religioase, anunță Hotnews.

Mai mult, regula de maximum 16 persoane este valabilă și în cazul înmormântărilor ce vor avea loc după 15 mai.

Proiectul MAI, care are la bază mai multe propuneri din partea Institutului Național de Sănătate Publică, prevede ca accesul credincioșilor în bisericile din țară să fie permis, tot din 15 mai, doar cu respectarea unei suprafețe de 8 metri pătrați pentru o persoană.

Mai mult –> https://www.fanatik.ro/cate-persoane-au-voie-sa-participe-la-nunta-sau-la-botez-dupa-15-mai-multi-romani-vor-fi-dezamagiti-de-numarul-maxim-permis-19196361?utm_source=antena3InteriorSport&utm_medium=referral&utm_campaign=unici&utm_content=antena3SportInteriordeskmobil

Advertisement