Cazul Caracal. Experiment incredibil: în cât timp arde un porc întreg. Minte sau nu Gheorghe Dincă? Vezi rezultatul

Cazul Caracal. Un site din Estonia a postat procedura arderii integrale a unui porc, în condițiile unui foc susținut. Un român a preluat știrea și a făcut comparații cu ororile pe care Gheorghe Dincă susține că le-a comis..

Cazul Caracal. Un site din Estonia a realizat procedura arderii integrale a unui porc, în condițiile unui foc susținut, pentru a se vedea ce mai rămâne din cadațvru și durata arderii complete a acestuia. Un român a preluat știrea și a făcut comparații cu cazul Caracal, în care criminalul Gheorghe Dincă susține că a ars cadțavrul Alexandrei Măceșanu într-un butoi improvizat, folosind drept catalizatori câteva kilograme de vaselină și pastile de carbid.

Iată și considerațiile lui Mihai F., internautul care a dezbătut cazul care a îngrozit România după ce a comparat rezultatul testului estonienilor cu afirmațiile anchetatorilor de la Caracal, bazate pe mărturia crimițnalului Gheorghe Dincă.

”Test cu incinerarea unui cadavru de porc.
Priviți toate pozele.

Descriere:

A durat 6 ore. Au fost folosite foarte multe lemne. Au adăugat de 4 ori lemne. Vedeți dimensiunea flăcărilor! Vedeți fumul. Mirosul nu aveti cum, dar e important.
Concluzie: Au rămas totusi bucăți de oase (dar in ce conditii!!)

Întrebări:

Butoiul lui Dincă bate toate crematoriile din lume!!

Alea, trebuie să macine resturile de oase !

La el au rămas doar câțiva dinți și fragmente mici din oase de craniu, relateaza kanald