Ce s-a întâmplat cu familia Şora după anunţul: „Pozitivi amândoi. Şi doar Dumnezeu în mare mila sa”

Filosoful Mihai Sora a postat,, pe Facebook, un indemn la izolare, recomandata de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus: „Stam cuminti in casa, da?” după care a dispărut complet de pe reţelele de socializare.

Mihai Șora și soția sa mai tânără cu 50 de ani sunt niște obișnuiți ai rețelelor de socializare, unde sunt foarte activi. la începutul pandemiei, Luiza Palanciuc a postat pe contul de facebook un mesaj care a stârnit panică în rândul simpatizanților marelui filosof: „Pozitivi amândoi. Și doar Dumnezeu în mare mila sa”, este mesajul care i-a făcut pe fanii filosofului să se gândească la ce este mai rău.

Prietenii și fanii au încercat în permanență să ia legătura cu Șora și soția sa, fără a-i putea contacta. Aceasta a fost și ultimul mesaj postat de ei pe canalele de socializare. Atunci când au văzut că sunt de negăsit, prietenii filosofului au început să întrebe chiar și la spitale, pentru a afla dacă Mihai Șora se află internat și care este starea acestuia. Fără a avea, însă, sorți de izbândă. S-a aflat acum însă că celebrul cuplu s-a retras într-o zonă mai izolată din Banat, de teama infectării cutemutul virus, care se știe că este foarte agresiv cu persoanele trecute de prima tinerețe.

Sursa: https://www.romaniatv.net/mobi/520831