Ce veste minunată…

De trei ani mă rog împreună cu Biserica Profides pentru această veste, vom continua să ne rugăm până când cei care vor să-și ucidă copiii să nu mai aibă unde în țara asta care are deja mâinile pătate cu sângele a zeci de milioane de copii.

Noaptea trecută ne-am rugat specific pentru mamele care astăzi urmau să meargă să avorteze. În fiecare noapte peste 400 de femei se pregătesc pentru crima care are loc a doua zi. Lupta cu conștiința este acerbă. Credem din toată inima că astăzi sute de copii au fost păstrați de mamele lor. Tocmai am auzit mărturia unei tinere care după ce a avortat un copil s-a ascuns în șifonier și nu mai voia să iasă de acolo. Ar fi intrat și în pământ dacă ar fi putut.

Multe femei cred că “problema” din burta lor trece dacă e scoasă afară cu niște clești, dar nu trece astfel. Sufletul copilului va rămâne veșnic. Dacă mama aceea nu se căiește de păcatul făcut, suflețelul propriului copil o va condamna în ziua aceea. Iar dacă tu ca mamă citești aceste rânduri și tot decizi să îți ucizi copilul atunci vei face acest păcat în cunoștință de cauză, mă îndoiesc de iertarea ta dacă nu te oprești.

Doamne ajută!