Cine erau polițiștii din agenda telefonului crimi’nalului din Caracal

Se prefigurează tot mai mult scenariul că Gheorghe Dincă, crimin’alul din Caracal, nu era un lup singuratic cum se spunea la începutul demarării acestei anchete, ci acționa cu complici. Site-ul știripesurse.ro scrie că anchetatorii au descoperit într-unul dintre telefoanele psihopatului mai multe numere de telefon ale unor polițiști din Caracal și chiar ale unor nume din lumea interlopă a Oltului.

În agenda criminalului din Caracal s-au găsit numere de telefon ale interlopilor și polițiștilor din Olt?
Mai mult decât atât, procurorul șef al DIICOT, Felix Bănilă, a fost întrebat astăzi de către reporterii televiziunilor de știri dacă este adevărat că suspectul pentru uciderea celor două adolescente are relații cu clanurile interlope. Procurorul nu a vrut să comenteze această informație, dar a lăsat să se înțeleagă că nu ar fi ceva tocmai fals.

Tot astăzi s-au aflat și câteva lucruri în legătură cu casa groazei. Unul dintre localnicii care a trecut pragul locuinței unde Gheorghe Dincă ar fi comis numeroase orori a povestit pentru Antena 3 că bărbatul are în casă șanțuri și gropi săpate, atât de mari încât, de exemplu, prin șanțul respectiv încape chiar și o mașină, realateaza fanatik/ro