De la termoscanare la arestare…

Am văzut cum un pensionar, și soția lui au fost arestați, el chiar a fost încătușat cu forta, a fost doborât ,la pământ cu bestialitate ,de o droaie de polițiști pentru ,că s-au opus inițial termoscanării, șicanându-i pe paznici că nu au niciun drept să facă acest, lucru și bineînțeles, încercând să intre, în magazin. Au primit și el și soția lui amenzi de mii de lei, au trăit clipe, de coșmar, au pierdut multe ore în acest chin și sunt convins că ce ,li s-a întâmplat are un grav efect asupra sănătății lor. Cine le va da înapoi liniștea, banii și sănătatea? Poliția română? Statul? Kauflandul?

De ce e ,domnilor o așa de mare isterie cu luarea temperaturii acesteia? Ce doriți să faceți cu ea? De ce nu ,s-a luat temperatura în perioada Stării de urgență? Gândiți-vă că oamenii au ,încredințări fie medicale, fie religioase. Mai ales că termoscanarea asta nu prea ajută, poți avea ,Covid și fără febră și poți avea febră fără Covid. Ori scoateți abuzul acesta ,definitiv, dacă mai e cale de întoarcere, ori, dacă nu, atunci anunțați-ne că așa vom fi tratați de acum încolo, că asta e procedura, să ,fim scanați, să nu mai putem intra, nicăieri fără scanare, să nu mai putem cumpăra și vinde, iar dacă nu vom fi obidienți noului sistem sunați alarma și vin să ne ia pe sus pe toți cei “anti sistem”.

Știu că cel mai ,mare dictator și tiran din istorie nu e ,prea departe de a-și instala întruchiparea celei mai urâte, dicataturi care a existat vreodată, iar de dictatura asta nu va mai scăpa nimeni ,care trăiește în nelegiuire. Dictatura lui nelegiuită va duce la pedepsirea omenirii pentru ,cea mai degradată stare de la întemeierea pământului și până acum. Nu știm cât har mai are pământul, nu știm câte generații vor mai trece, dar prea mulți simt că se apropie. Dacă pe vremuri se puteau ascunde oamenii prin păduri, prin subsoluri, prin camere false, prin munți și peșteri, cu noua tehnologie nu va mai fi posibil. De aceea Hristos nu va îngădui, ca Biserica Lui să treacă prin tirania acestui ultim dictator mondial condus demonic. Cel puțin Biserica nu va mai fi când tiranul acesta și cei care l-au urmat în nelegiuire (depravare sexuală, vrăjitorie/ocultism și hulă la adresa lui Dumnezeu) vor fi pedepsiți aici pe pământ cu cele 7 urgii din Apocalipsa. Pentru mai multe informații citiți Biblia, iar pentru a intra sub protecție împăcați-va cu Dumnezeu prin Hristos!

Sper totuși că mai avem har pentru a întoarce mulți oameni la Hristos, de aceea tratați-vă cu milă și nu faceți din luarea temperaturii o isterie generală!

Vino, Doamne Isuse!
Cu prețuire,
Toni Berbece