Dieta minune cu oua te slabeste si pe tine! Dai jos 13 kilograme in 10 zile fara efort si incepe de azi

Dieta minune cu oua te va cuceri si pe tine! Slabesti 13 kilograme in 10 zile fara pic de efort! Care este secretul?

In dieta cu oua, meniul este echilibrat, sanatos si poate fi remediul ideal pentru silueta ta. Chiar daca presupune consumul a doar cateva categorii de alimente, se pare ca acesta are un efect benefic asupra metabolismului.

Saptamana 1

Luni: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala (sau orice fruct citric), pranz – 2 cartofi dulci fierti sau copti si 2 mere, cina – un bol cu salata de legume si pui.

Marti: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala, pranz – un bol cu salata de legume verzi si pui, cina – o salata de legume, o portocala si 2 oua fierte.

Miercuri: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala, pranz – o felie de branza cu continut redus de grasime, o rosie si un cartof dulce fiert sau copt, cina – o salata de legume cu pui.

Joi: mic dejun – 2 ou[ fierte si o portocala, pranz – un fruct la alegere, cina – o salata de legume cu pui facut la abur.

Vineri: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala, pranz – o portie de legume la abur si 2 oua fierte, cina – o slata cu peste la gratar.

Sambata: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala, pranz – un fruc la alegere, cina – legume si pui facute la abur.

Duminica: mic dejun – 2 oua si o portocala, pranz – salata de rosii, legume si pui facute la abur, cina – legume la abur.

Saptamana 2

Luni: mic dejun – 2 oua fierte si o portocala, pranz – salata de legume cu pui la gratar sau la abur, cina – o portocala, salata de legume si 2 oua …