Donald Trump: „Nu uita niciodată puterea rugăciunii și măreția lui Dumnezeu”

Aproape o sută de persoane, inclusiv lideri creștini și oficiali guvernamentali ai resedintelui american, Donald Trump, a sărbătorit Ziua Națională de Rugăciune la Casa Albă

Trump, el a subliniat că este o „ tradiția de rugăciune“ , în Statele Unite ale Americii „a fost întotdeauna și ne-a susținut și ne-a întărit încrederea că Dumnezeu și va continua să ne păstreze și să ne însoțească „. El a cerut imediat ca „să nu uităm niciodată puterea rugăciunii și măreția Creatorului nostru „.

În timpul discursului său, el a citat pasajul din Isaia 40:31 :„dar cei ce se încred în Domnul își înnoiesc puterea; ei zboară ca vulturii; aleargă, și nu obosesc, umblă, și nu ostenesc.”

Pentru Trump, ” rugăciunea este cel mai puternic lucru care există ” și că poate fi folosit pentru a pune capăt persecuției religioase .

El a întărit și a subliniat angajamentul său de a apăra libertatea din întreaga lume, el a citat recentele atacuri de motivație religioasă atât în ​​Statele Unite, cât și în străinătate. El și-a amintit în mod special evreii care au fost împușcății în sinagogiile Chabad din California și a celor trei biserici negre istorice, recent lovite de Louisiana.

„Și noi strigăm de durere pentru creștinii uciși în Sri Lanka în Duminica Paștelui”, a spus el.

În încheiere, Trump a spus că și- a pus speranța în mâinile Creatorului. Pastorul Paul White, care conduce rugăciunea și care este cu liderii națiunii, a declarat că Casa Albă este ca un „pământ sfânt“ și mustrat acțiunea inamicului în acel loc.

Sursa: AcontecerCristiano.Net