Bine ați venit!

Vă mulțumim că ați venit pe acest site! Dorim să oferim ajutor și să fim călăuza acelor oameni care caută alternative în domeniul sănătăți, a hranei și a miscării.

Sănătatea trebuie să ocupe un rol foarte important în viața noastră de zi cu zi! Alimentația noastră trebuie să fie diversificată! Cineva spunea: „Trebuie să văd persoana față în fața și îți voi spune daca se hrănește sănătos!”

Spune-mi cum arăți și îți voi spune ce mănănci.

Ne trezim pe fugă, ne îmbrăcăm pe fugă, ne hrănim pe fugă dacă mai apucăm si fugim spre lucru. La întoarcere la fel. Și de multe ori uităm că suntem oameni și nu roboți și așa se duce viața noastră. Oameni buni, trebuie să ne relaxăm, să respirăm, să zâmbim și să iubim.

Am fost corporatist timp de 10 ani, nu am știut decat să lucrez și iar sa lucrez. Program fix, uneori devenea rutină și mulțumesc lui Dumnezeu că am găsit un loc de muncă mult mai lejer. Mai mult, dincolo imi distrugeam sănătatea, simptomele de boală mă vizitau și ce câștigam se duceau pe medicamente. Am învățat să trăisc și să respir dar mai ales să mă bucur!

Îndrăznește să visezi și să trăiești! E viața dăruită de Dumnezeu!

Un comentariu la “Bine ați venit!

Lasă un răspuns