I-a pus fetei drogul violului în pahar. Credea că va profita de ea. Ce a urmat l-a terminat pe viață

Trei femei au acționat „în mod eroic” pentru a salva o tânără de la un posibil viol. Povestea face înconjurul lumii, scrie presa americană.

Michael Hsu, un bărbat de 24 de ani, a fost arestat într-un bar din California după ce trei femei l-au văzut punând un praf în băutura partenerei sale, care tocmai plecase la toaletă.

Sonia Ulrich, Marla Saltzer și Monica Kenyon au bănuit că bărbatul a pus în băutura partenerei așa-numitul drog al violului, prin urmare au acționat imediat. Ele au mers la toaletă pentru a o avertiza pe tânără. A fost o surpriză pentru aceasta, care a mărturisit că bărbatul era cel mai bun prieten al ei.

Apoi, au anunțat personalul barului, care a revăzut scena pe camerele de supraveghere, înainte de a chema poliția. În tot acest timp, potențiala victimă a stat alături de bărbat, la bar, fără să se atingă de băutură și încercând să nu se dea de gol.

După ceva mai mult de jumătate de oră polițiștii au venit și l-au arestat pe bărbat, acesta fiind acuzat că și-a drogat partenera cu scopul de a comite o infracțiune.

Deci, atenție la prieteni! Fiți cu ochii în patru, fetelor!

sursa: REALITATEA.NET