„Israelul va fi centrul lumii la sfârșitul vremurilor”, spune Anne Graham

Anne Graham Lotz, este un apărător fervent al Israelului , care luptă în prezent împotriva cancerului de care suferă. Ea lupta cu boala ei.

Anne este fiica lui evanghelist Billy Graham, s-a născut la o săptămână după crearea statului Israel la 21 mai 1948 , ea crede că viața ei se împletește cu această națiune. Într-un interviu acordat site-ului Breaking Israel News, ea spune că această legăură a fost ceva pe care a înțeles-o mai târziu, și nu direct de la tatăl ei.

” Cred, conform profeților, că Israelul va fi epicentrul lumii din ultima generație”. Profetul Ezechiel descrie o vale de oase uscate, care pare o descrie pentru cei care au supraviețuit Holocaustului. Ezechiel a arătat că „oasele” se vor întoarce în fostul lor pământ și se vor ridica ca o armată vastă de oameni. În viața mea, am văzut împlinirea acestei profeții , „a spus evanghelista.

Chiar citând cartea lui Ezechiel, Anne notează că a profețit“ o invazie mare a lui Israel din nord , care a nu a fost încă împlinită. „“ Unii oameni de azi cred că această profeție se va împlini într – un război cu Rusia, Turcia, Iran și alte națiuni, când Dumnezeu va interveni în mod supranatural pentru a salva Israelul, scopul este de a face revenirea națiunii crezând în El. ”

Anne consideră că, la fel ca ea și statul Israel au fost împreună timp de 70 de ani, Dumnezeu își folosește boala pentru a aduce un mesaj profetic . „Ca și mine, care a fost surprinzător atacată de cancer, Israelul este în pericol de un atac surpriză din partea inamicilor lor .”

Istoria Israelului din Vechiul Testament este marcată de momentele în care națiunea se întoarce de la Dumnezeu, este înconjurată de dușmani dar și de pocăință , observă Anne. ” Eu cred că Dumnezeu poate permite Israelului să fie atacat de dușmanii lor, astfel încât țara va striga către Dumnezeu și El va trimite un eliberator. Cred că de data aceasta Eliberatorul va fi Mesia, ca un creștin evanghelic care crede în Biblie, cred că Isus din Nazaret este Mesia . ”

Încă afirmă că există un număr tot mai mare de evanghelici care urmăresc evenimentele lumii în lumina profeției biblice . „Mii de oameni cred că timpul este foarte scurt, că istoria umană se scurge, că Mesia este pe cale să revină ” , spune ea.

„Eu cred că Duhul lui Dumnezeu se mișcă în inimile poporului său, deschizând ochii și inimile noastre, oferindu – ne o conștientizare tot mai mare de timpurile în care trăim. Personal, am simțit cu tărie că este timpul ca evanghelicii să se roage pentru pace a Ierusalimului ca niciodată  ” , a adăugat ea.