Iulia Vântur, despre cea mai mare cumpănă din viața ei. La un pas de moarte, în vacanță: „Nu îți dai seama”

Frumoasa Iulia Vântur și-a văzut moartea cu ochii. Stătea în pat cu ochii închiși și se ruga să se termine cât mai repede, însă prin fața ochilor și-a văzut toată viața, toate realizările, dar, probabil, și toate eșecurile pe care le-a avut în viața sa.

Iulia Vântur a fost la un pas de moarte

Iulia Vântur a plecat în vacanță, în urmă cu două luni, pentru a scăpa de agitația din oraș. Nici prin gând nu îi trecea că se va agita în această vacanță mai mult ca oricând și oriunde și o va aduce la un pas de moarte. Totul s-a petrecut când Iulia Vântur era în Bali, Indonezia, când a avut loc un cutremur puternic.

Iulia Vântur a fost trezită din somn de un zgomot puternic și înfiorător, și a constatat rapid că totul din jurul său se mișcă. Cutremurul pe care vedeta l-a trăit pe viu a avut 5,7 grade pe scara Richter, însă intensitatea la care s-a resimțit cutremurul a fost una cu mult mai mare, a spus vedeta.

Iulia Vântur a fost surprinsă de un cutremur puternic în Bali, Indonezia

„Dormeam şi simţeam că ceva se mişcă, dar nu se mai opreşte. Nu m-am mai deranjat să mă dau jos din pat, că am zis că dacă e cutremur, cât o să ţină. Încerc să nu mă gândesc la cea mai proastă variantă, dar da, te gândeşti la ce ai făcut în viaţa ta, că nu îţi dai seama niciodată când vine sfârşitul”, a povestit Iulia Vântur, într-un interviu la Antena Stars.

Frumoasa Iulia Vântur se pare că nu s-a speriat extrem de tare, tituși, deoarece, probabil, lângă ea se afla puternicul său iubit Salman Khan, cu care are o relație de ceva timp. Iulia Vântur face naveta India-România de ani de zile. Chiar dacă a negat că ar avea o relație cu celerul actr de la Bollywood, românca a început să mai povesteasc amănunte din viața ei alături de actor.

Mai mult, presa din India spune că cei di se pregătesc chiar de nuntă. Un site indian a anunțat că celebrul actor de la Bollywood Salman Khan a cumpărat un inel de logodnă cu diamant pentru românca Iulia Vântur semn că cei doi se pregătesc de nuntă. Inelul i-a fost oferit de actor chiar de ziua româncei de naștere.