Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Cum se simte mama Oanei Roman

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Oana Roman a avut parte de momente de panică în urmă cu câteva ore după ce mama sa a ajuns la de urgență la spital.

Conform acesteia, Mioara Roman s-a simțit foarte rău, motiv pentru care a fost chemată o ambulanță. Soția lui Marius Elisei a vorbit despre actuala stare de sănătate a acesteia.

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Cum se simte mama Oanei Roman

Mioara Roman a ajuns de urgență la spital! Momente dificile pentru Oana Roman, după ce Mioara Roman a fost dusă de urgență la spital.

Soția lui Marius Elisei a trecut prin momente cumplite după ce mamei sale i s-a făcut rău subit. Mai mult, vedeta s-a panicat și mai mult, deoarece a crezut că echipa de paramedici nu va ajunge la timp. Din fericire, aceștia au ajuns repede, Mioara Roman fiind preluată de urgență și transportată la spital.

Totodată, Oana nu a putut fi alături de mama sa, din cauza restricțiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Ulterior, fiica lui Petre Roman a vorbit despre starea de sănătate actuală a mamei sale. „Mama s-a simțit foarte rău, a trebuit să chem salvarea. Am chemat o salvare privată, pentru că altfel probabil aș fi așteptat 2-3 zile.

Au venit în 45 de minute. I-au făcut un control și au hotărât să o ia la spital pentru mai multe investigații. Numai că la spital, din cauza situației cu Covid-ul, eu nu am putut să intru și mi-au spus că mă vor suna, să mă țină la curent cu starea ei. Deci prea multe vești nu am.”, a declarat Oana Roman, pentru Antena Stars.

Oana Roman a apelat la ajutorul unei bone pentru a avea grijă de fiica sa, fiind contactată de medici pentru a-i da informații despre starea de sănătate a mamei sale. Din fericire, starea de sănătate a Mioarei Roman este bună, iar Oana se consideră norocoasă pentru medicii care au venit repede. „Mă duc acasă să o iau pe Iza să o duc la doamna care are grijă de noi,

de casa noastră, de foarte mulți ani, pentru că nu pot să o las singură și eu trebuie să mă concentrez pe ce voi face cu mama. Norocul meu este că am dat peste un doctor de gardă foarte drăguț care m-a liniștit un pic. Vreau să-i mulțumesc din suflet pentru că mi-a dat încredere și sper că o să fie bine acum.” a spus ea, în continuare.

Citeste continuare