Nepotul lui Billy Graham: „Am aflat de la bunicul meu urgența predicării Evangheliei”

Will Graham, nepotul evanghelistului Billy Graham, recunoaște că bunicul său i-a lăsat o moștenire importantă în viața lui, care l -a învățat importanța vestirea Evangheliei în regim de urgență .

„Unul dintre lucrurile pe care le – am învățat de la bunicul meu este sentimentul acela de urgență să predic Evanghelia, “ a spus Will Graham, fiul evanghelistului Franklin Graham , Will Graham:

Mi-as dori sa ma pot intoarce acasa si sa ii vorbesc bunicului meu despre ce am facut in Manila. „Bunicule, este incredibil, dar am predicat in acelasi loc unde ai predicat si tu in 1977.” Insa nu mai pot face asta si imi lipseste foarte mult.

„Cuvântul lui Dumnezeu l-a transformat si l-a ajutat pe bunicul meu întotdeauna «Biblia spune» că de aceea el a fost faimos mi -a plăcut să aflu mai multe lucuri despre predicile bunicului meu – El a predicat foarte diferit în anul 1949 fata anul 1999. Dar întotdeauna El a avut același angajament față de Cuvântul lui Dumnezeu „.

„El nu a încetat niciodată să predice”, a adăugat Will lui Billy Graham. ” El a fost ca o mitraliera de predicare, nu s-a oprit niciodată să respire .”

La 43 de ani, Will joacă rolul lui Billy Graham în filmul „Neîmblânzitul: Path to Redemption” ( „Intact: Road to Redemption” , în traducere liberă).

“ Am văzut ca bunicul meu a folosit aparatul de radio, el a folosit predicare, s-a folosit de ziare și de toate aceste lucruri să ajungă la cât mai mulți oameni.” a spus Will.

Will Graham: Aceasta este puterea mantuitoare a lui Dumnezeu si ne spune ca Dumnezeu ne iubeste, ca Dumnezeu vrea sa ne restaureze. El a platit pretul pe cruce, El a murit pe cruce si, dupa trei zile, El a inviat din morti. Acesta a fost motivul pentru care am predicat eu, tatal meu si bunicul meu. Pentru ca aceasta Carte schimba vieti.

Sursa: Acountecer Cristiano tradus i editat de logosul.ro