Prin faptele unui bărbat îți dai seama dacă te iubește cu adevărat, nu prin vorbe goale

Niciodată. Auzi! Niciodată. Un bărbat care te iubește – nu te va răni!
Și indiferent în ce situație dificilă te afli – el întotdeauna va fi gata să te ajute, va rezolva în orice fel problemele pe care le ai.

Bărbatul care te iubește – îți va răspunde întotdeauna la apel sau dacă nu are posibilitatea să o facă, îți va scrie un mesaj, doar ca să nu-ți faci griji.

Bărbatul care iubește – nu-ți va da motive de gelozie, el te apreciază, îți apreciază sentimentele și relația voastră – și nu va permite nimănui să distrugă asta.

Pentru bărbatul care te iubește – întotdeauna vei fi o prioritate.

Doar la tine se grăbește seara. Iar în weekend este întotdeauna alături.

Pentru bărbatul care te iubește, este foarte important să te vadă zâmbind, astfel înțelege că ești fericită cu el.

Pentru bărbatul iubitor, nu există bucurie mai mare decât să-și vadă femeia fericită.

Când bărbatul într-adevăr te iubește – vei simți asta.

În acțiunile lui… nu în vorbele goale.

Ești un introvert? Atunci aceste sfaturi sunt pentru tine: 7 modalități să devii mai popular și împlinit

Vrei să fii auzit, dar ți-e frică să vorbești. Dacă ai ceva de spus, nu trebuie să taci. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să devii mai popular și împlinit, chiar dacă ești un introvert:

1.Fă-ți un plan

Nu ține cont de toate grijile oamenilor, consumi prea multă energie. Planifică cele mai importante momente, alege de unul singur timpul când ești dispus să-i asculți.

2.Nu discuta despre tot

Ce comentezi pe rețelele de socializare? Cât de mult o faci? Să dai o replică unei discuții inutile înseamnă să pierzi din energia ta. Alege cu atenție unde, când și cu cine interacționezi.

Tu alegi tipurile de interacțiune cu oamenii din jur și tot tu poți să te detașezi de ele, dacă simți că nu ți se potrivesc.

3.Concentrează-te pe public

Comunică doar cu oamenii care-ți plac. Dacă sunt oameni care nu empatizează cu ceea ce faci, care nu te sprijină, pur și simplu îndepărtează-i.

4.Fă ceea ce te face mai puternic

Să fii autentic și onest este binenevit, dar uneori îți oferă o imagine prea vagă despre tine. E important să faci ceea ce aduce valoare personalității tale. Nu este necesar să împărtășești totul cu alții.

Dacă simți un disconfort discutând cu străinii, atunci nu mai discuta sau fă-o mai atent. Înconjoară-te cu oamenii care te fac mai puternic.

5.Reîncarcă-te energetic

Nu trebuie să te preocupi întotdeauna de alții și atât. Tu ești cel mai important personaj din viața ta. Fă ceea ce îți place, asta te va face să fii mai motivat – petrece timp în natură, citește cărți.

6.Găsește mediul tău

Elimină slăbiciunile tale sau transformă-le în ceva bun. Nu uita de ceea ce te face cu adevărat fericit. Îți place să scrii, să cânți, să dansezi… atunci fă asta. Găsește mediul în care te simți cel mai confortabil, apoi spune și altora despre asta.

7.Discută mai mult despre tine

Întroverții nu prea știu cum să vorbească despre ei înșiși și despre ceea ce le place. Antrenează-teîn acest sens. Formulează din timp discursul tău, unul în care ești stăpân pe propriile cuvinte și emoții.