ȘOC! NADIA a încetat din viață! Este TRAGEDIA momentului! Vestea a căzut ca un TRĂSNET

Îndrăgita și apreciată jurnalistă italiancă Nadia Toffa a murit miercuri după o lungă bătălie împotriva cancerului la vârsta de 40 de ani.

Nadia Toffa era foarte cunoscută publicului larg din Italia. În anul 2017 juran lista a fost diagnosticată cu cancer, devenind devenind un simbol al forței și tenacității pentru mulți pacienți oncologici, scrie rotalianul.ro.

După primele tratamente a revenit în televiziune în februarie 2018, la pupitrul programului „Le Iene”, scrie dcnews.ro.

În acel moment, Nadia a povestit cu sinceritate:„Vreau să împărtășesc cu voi ceea ce mi s-a întâmplat”, a spus ea, explicând: „Cred că nu este absolut nimic de care să-mi poată fi rușine. Am pierdut doar câteva kilograme, nici măcar nu mi-e rușine că port o perucă, ăsta nu e părul meu.

Nu mă voi ascunde de voi că am trecut prin momente dificile. Când vezi primele câteva fire de păr în mână nu este ușor. Mi-am amintit de Gabriella, fetița din Taranto, care îmi spusese cât a suferit atunci când i-a căzut părul după ce s-a îmbolnăvit. Gabriella, mulțumesc pentru că mi-ai dat curaj gândindu-mă la tine: dacă un puiuț ca tine a reușit să răzbească boala asta, atunci și eu o pot face asta!”

Citeste si: Incredibil cum a reactionat acest taximetrist din Ploiesti, dupa ce a fost rugat de tanara din imagine sa o duca acasa gratis

sursa b1