Unde locuiește fiica lui Gigi Becali după ce s-a căsătorit

Unde locuiește fiica lui Gigi Becali după ce s-a căsătorit

După nunta cu fast de care a avut parte weekend-ul trecut, fiica latifundiarului din Pipera și-a făcut bagajele și s-a mutat la socri. Da, da.. ai citit bine!

Deși am fi crezut cu toții că tinerii însurăței vor dori o casă doar a lor, cancan.ro a surprins-o pe Teodora când ieșea din casa socrilor ei, din Dobroești.

Așa arată ”palatul” în care a crescut prințul ei. Casa este structurată pe două nivele. Și… încă este decorată cu baloane de la nunta celor doi.

Au strâns o avere la nuntă
Au reușit ca într-o singură noapte să strângă, conform zvonurilor apărute în presă, bani cât pentru 15 apartamente și o casă doar a lor de la Gigi Becali. Încă nu au plecat în luna de miere.

Însă, faptul că au luat la pas magazinele de lux din capitală și au cumpărat un troller de la Louis Vuitton ne duce gu gândul că vacanța se apropie.

Au strâns o avere la nuntăsursa: cancan.ro
Fiica lui Gigi Becali a purtat o geanta Hermes Kelly 32 Togo, care valorează nu mai puțin de 15.000 de euro.

”Prințișorul de Dobroești” nu putea să nu facă impresie, iar el a purtat un ceas Breitling de alte 15 mii de euro. La acest ceas super costisitor a asortat o pereche de adidași Gucci Sneakers Rhyton White, al căror preț se apropie de 1.000 de euro.

Fiica latifundiarului din Pipera conduce un Range Rover Sport Autobiography. Prețul acestuia este de aproximativ 100.000 de euro. Soțul său conduce un BMW seria 7, în valoare de 70.000 de euro.