VIAȚA EI PARE PERFECTĂ, DAR LUCRURILE STAU ALTFEL! CARMEN DE LA SĂLCIUA, DEZVĂLUIRI DUREROASE: „AM FOST MARGINALIZATĂ”

Carmen de la Sălciua a făcut dezvăluiri dureroase despre viața ei și despre momentele mai puțin plăcute prin care a trecut.

Artista a povestit faptul că a fost marginalizată atunci când a refuzat să fie „trasă la indigo” cu toate celelalte dive din showbiz, dar a știut foarte clar că trebuie să meargă doar pe drumul ei.

Deși viața ei pare perfectă, este departe de realitate acest lucru. Carmen de la Sălciua a vorbit deschis despre toate lucrurile rele pe care i le-a pus viața în cale,

dar și despre puterea pe care a avut-o, de a se reinventa și de a ajunge să fie ceea ce este astăzi.

Carmen de la Sălciua este în contact permanent cu fanii săi, așa că a lansat din nou o provocare pentru aceștia și le-a permis tuturor să-i adreseze diverse întrebări, chiar dacă unele dintre ele chiar erau incomode.

„Ți s-a întâmplat vreodată să simți că nu mai ești tu? Că nu te mai regăsești? Dacă da, cum ai trecut?”, a fost întrebarea unui fan, pentru Carmen de la Sălciua,

după ce aceasta a inițiat o astfel de provocare pentru urmăritorii săi.
Carmen de la Sălciua, totul despre momentele în care a fost marginalizată

Extrem de sinceră, ca de obicei, Carmen de la Sălciua i-a povestit fanului său că a avut parte de numeroase momente în care era marginalizată și nu se mai regăsea.

Din fericire, artista a reușit să-și vadă de propriul drum, iar fiecare lucru neplăcut a întârit-o și mai mult.

„Da! Mi s-a întâmplat! Și asta pentru că am refuzat de multe ori să fiu sau să fac ce fac restul oamenilor! Mi-am croit un drum al meu în care nu am avut concurență, pentru că singurul om cu care concuram… eram eu!

Am spus „Nu” unor trend-uri și am fost marginalizată pentru asta… dar cu toate astea, am mers tot pe drumul meu!”,a mărturisit vedeta.Sursa cancan.ro